U.K. IN CATEVA IMAGINI


OXFORD 
SOARE TOT TIMPUL
CELEBRELE AUTOBUZE CU ETAJ
SPORT NATIONAL IN U.K.
GHICI CIUPERCA CE-I....?


 SCHIMBAREA GARZII LA BUCKINGHAM


TURISM


4 comentarii:

  1. Buna ziua,

    Cu privire la chirie am o nedumerire. Am auzit ca mai nou una dintre conditiile esentiale este sa demonstrezi ca ai venitul mai mare de 3 ori fata de pretul chiriei. Asa este? Mi se pare tare nedrept....pot veni din tara cu bani de chirie pe 1 an si totusi sa nu pot inchiria?

    Multumesc .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am auzit de asa ceva. Oricum trebuie sa demonstrezi ca ai venituri. E mai dificil sa inchiriezi ceva ca nou venit chiar daca ai bani in cont. Probabil vei semna contract pe perioada mai scurta si vor vrea sa platesti mai mult depozit sau toata chiria.
      Bafta!

      Ștergere
  2. buna am vazut ca ai un post despre transferul din Romania in UK. sora mea are 15 si to 15 o sa aiba in septembrie anul asta. Daca ar veni in vara in UK sa se inscrie la scoala la ce ar trebui sa se astepte?

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna
    Ma numesc George
    Am vazut ca ai foarte multe informatii vis a vis de sistemul social UK respectiv drepturi banesti.
    Imi poti spune daca, lucrand ani de zile in UK si platind taxele statului Englez la un moment dat daca vreau sa renunt mi se pot restitui parte din taxele platite (pensie). Daca stii cumva si ai detalii unde trebuie si cum sa aplic si in ce consta acest . Imi poti raspunde aici sau pe georgealexandru9999@gmail.com

    RăspundețiȘtergere